ΤΟ ΔΙΧΤΥ - Θεσσαλονίκη
Φαγητό - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Δήμητσα 18 \u0026 Δραγούμη, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310267063

Γεωγραφικό πλάτος: 40.635169982910156000

Γεωγραφικό μήκος: 22.944730758666992000

ΤΟ ΔΙΧΤΥ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΤΟ ΔΙΧΤΥ - Θεσσαλονίκη Φαγητό - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

"Να πεινάς για να ευχαριστιέσαι το φαγητό", λέει ο λαός.
Το φαγητό να είναι η αφορμή για να περάσει κανείς ευχάριστες οικογενειακές στιγμές, για να βρεθεί η παρέα, ακόμα και ο τρόπος να εκπληρώσεις μια επαγγελματική υποχρέωση. Στο παραδοσιακό Βολιώτικο τσιπουράδικο "Το Δίχτυ" το καλό φαγητό είναι απλώς η αφορμή για να τσιμπήσετε κάτι παραπάνω.


Η ατμόσφαιρα στο μαγαζί μυρίζει θάλασσα. Το γαλάζιο του Αιγαίου κυριαρχεί στον διάκοσμο. Από τα τραπέζια και τις καρέκλες μέχρι μικροαντικείμενα. Η μουσική σε γυρίζει στο χθες και μποέμ κανταδόροι κάθονται στο διπλανό τραπέζι και τραγουδούν αγαπημένες μελωδίες. Τραγούδια της παρέας που ψιθυρίζουν εδώ και χρόνια γενιές και γενιές φοιτητών, κατοίκων και επισκεπτών της Θεσσαλονίκης, συντροφιά με καλό τσίπουρο και τους πιο γευστικούς μεζέδες.


"Το Δίχτυ" μένει πιστό στις παραδόσεις του Βόλου και συνοδεύει κάθε εικοσιπενταράκι τσίπουρο με διαφορετικό μεζέ. Δοκιμάστε το ρυζότο ή σπαγγέτι με θαλασσινά, το σουβλάκι "Το Δίχτυ" και πεσκανδρίτσα σαγανάκι! Το μενού διαθέτει και μαγειρευτά καθώς και πιάτα ημέρας που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτιτικό ουρανίσκο, ενώ το πρόθυμο προσωπικό είναι πάντοτε στην διάθεσή σας για να διευκολύνει την επιλογή σας..