ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ - Νέοι Επιβάτες
Παιδί - Νέοι Επιβάτες Νέοι Επιβάτες - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 42, Νέοι Επιβάτες, 57019, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2392020350

Γεωγραφικό πλάτος: 40.500640869140625000

Γεωγραφικό μήκος: 22.909030914306641000

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ - Νέοι Επιβάτες

Περιγραφή - ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ - Νέοι Επιβάτες Παιδί - Νέοι Επιβάτες Νέοι Επιβάτες - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γνωρίζοντας τις ανάγκες των νέων γονιών, σαν νέοι γονείς και εμείς, αλλά και σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο χώρο, όπου όλοι μαζί, γονείς, παιδιά, φίλοι, παππούδες, γιαγιάδες θα μπορούν να περνάνε τον ελεύθερο τους χρόνο δημιουργικά και ευχάριστα. Διαλέξαμε γι’ αυτό τον σκοπό μια πανέμορφη μονοκατοικία με κήπο και την διαμορφώσαμε έτσι ώστε ο χώρος να είναι ασφαλής, ανοιχτός και ελεύθερος για όλους, ακόμα και για άτομα με ειδικές ανάγκες. Φτιάξαμε ράμπες για καρότσια παιδικά, για αμαξίδια και τουαλέτα ΑΜΕΑ.
Σκοπός μας να δημιουργήσουμε ένα κλίμα σεβασμού προς όλους! Στο παιδί πρώτα απ’ όλα, ώστε να μην νοιώθει παραγκωνισμένο στα πλαίσια ενός περιφραγμένου χώρου στον οποίο απαγορεύεται η είσοδος στους γονείς. Αλλά και στους γονείς που θέλουν να περνάνε ποιοτικό χρόνο με το παιδί τους πίνοντας το καφεδάκι τους σ’ ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Όλοι μαζί λοιπόν μπορούμε να περάσουμε όμορφα, να χαρούμε την παρουσία ο ένας του άλλου, χωρίς να αποκλείεται κανείς.
Έχοντας το κατάλληλο προσωπικό και το υλικοτεχνικό εξοπλισμό δημιουργήσαμε τις προδιαγραφές ώστε το παιδί να απασχολείται δημιουργικά, με χειροτεχνίες, πηλό, ζωγραφική, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, ξύλινα παιχνίδια με απώτερο σκοπό την συνεργασία, την ψυχοκινητική ανάπτυξη και την αυτενέργεια.
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να σας εξυπηρετήσουμε και γιατί όχι να γίνουμε φίλοι και να μεγαλώσει η παρέα μας!!
Με εκτίμηση
Η οικογένεια της Κούκου-Βάγιας!!!!