ΖΟΥΖΟΥΝΟΧΩΡΑ - Αθήνα
Παιδί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Κρέοντος 143, Αθήνα - Σεπόλια, 10443, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2110120693

Γεωγραφικό πλάτος: 38.003360748291016000

Γεωγραφικό μήκος: 23.715009689331055000

ΖΟΥΖΟΥΝΟΧΩΡΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΖΟΥΖΟΥΝΟΧΩΡΑ - Αθήνα Παιδί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Με αγάπη και υπευθυνότητα στα παιδιά σας, δημιουργήσαμε έναν άνετο και όμορφο πολυχώρο, γιατί ο κόσμος των παιδιών είναι μαγικός και μοναδικός. Έχει χρώματα, σχέδια, περίσσια φαντασία και ονομάζεται ΖΟΥΖΟΥΝΟΧΩΡΑ! Για τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων και τη χαλάρωση των συνοδών τους μιας και ο παιδότοπος προσφέρει όλες τις ανέσεις που θα βρείτε και σε μια καφετέρια.
Με την προστασία και την καθοδήγηση του υπεύθυνου προσωπικού μας τα παιδιά θα απασχοληθούν με παιχνίδια που αναπτύσσουν τη φαντασία τους, θα εκτονωθούν και θα διασκεδάσουν αφάνταστα, για όσο χρόνο θελήσετε.
Όσο για σας τους γονείς και τους συνοδούς, χαλαρώστε και απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας, ακούγοντας μουσική, βλέποντας τηλεόραση, διαβάζοντας περιοδικά ή πλοηγηθείτε στο internet στον χώρο της εσωτερικής ή εξωτερικής καφετέριάς μας.
Επίσης η ΖΟΥΖΟΥΝΟΧΩΡΑ είναι ο ιδανικός προορισμός για να διοργανώσετε Παιδικά Parties! Χαρίστε στα παιδιά σας μια αξέχαστη εμπειρία και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε μας! Ταχυδακτυλουργοί, παιδικοί ήρωες και καλό σπιτικό φαγητό είναι κάποια στοιχεία που μπορείτε να βρείτε σε εμάς και να μετατρέψετε το πάρτι των παιδιών σας σε ένα παραμυθένιο ταξίδι στη ζουζουνοχώρα!