ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ - Μουζάκι
Διαμονή - Μουζάκι Μουζάκι - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Διεύθυνση: Δρακότρυπα, Μουζάκι, 43060, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τηλέφωνο: 2445061470

Γεωγραφικό πλάτος: 39.398094177246094000

Γεωγραφικό μήκος: 21.601360321044922000

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ - Μουζάκι

Περιγραφή - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ - Μουζάκι Διαμονή - Μουζάκι Μουζάκι - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Μέσα σε μια έκταση 400 στρεμμάτων, δημιουργήσαμε ένα χώρο απαράμιλλης ομορφιάς!
Ο οικογενειακός ξενώνας μας κατασκευάστηκε με μεράκι, από παραδοσιακά υλικά, σεβασμό στη φύση, εναρμονισμένος με το μοναδικό τοπίο αλλά τόσο σύγχρονος, ώστε να συνδυάσετε τις σύγχρονες ανέσεις με την φυσική ομορφιά.
Επισκεφθείτε τις 8 αυτόνομες παραμυθένιες κατοικίες του Κεραμαριό. Με τοπική ποταμίσια πέτρα και ξύλο, αλλά κυρίως με την ανάδειξη του δέντρων ως βάση της αρχιτεκτονικής ιδέας. Η είσοδος κάθε κατοικίας είναι ένα δέντρο!
Εσωτερικά τα δέντρα σου δίνουν την εντύπωση ότι στηρίζουν την σκεπή, ενώ κορμοί δέντρων έχουν μετατραπεί σε τραπέζια, καθίσματα και τζάκια. Η πέτρα του Πάμισου ‘’ντύνει’’ και δένει τον περιβάλλοντα χώρο όπου έχει κατασκευαστεί μια χαμηλή πισίνα ανάλογης αρχιτεκτονικής που πλαισιώνεται από γκαζόν και πέτρινα μονοπάτια. Στον γύρω χώρο κινούνται ελεύθερα διάφορα ζώα.
Στον χώρο της Παραδοσιακής ταβέρνας, η τοποθεσία μοναδική, το φαγητό απλά υπέροχο.
Στο menu θα βρείτε τόσο παραδοσιακά φαγητά από ντόπια υλικά, όσο και φαγητά της ώρας. Οδηγός κάθε πιάτου, πάντοτε η γεύση και τα αρώματα της τοπικής κουζίνας, αλλά και ντόπια κρέατα από τα βουνά των Αγράφων.